DSpace О системе DSpace
 

DSpace KNAU >
Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" >
Вісник ХНАУ №3, 2018 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1796

Название: Фактори впливу на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості (на прикладі миколаївської області)
Авторы: Гришина Н.В.
Арчибісова Д.С.
Єрмократій А.О.
Ключевые слова: конкуренція
конкурентоспроможність підприємства
фактори
конкурентне середовище
харчова промисловість
Дата публикации: 2018
Издатель: Вісник Харківського національного аграрного університета ім. В.В. Докучаєва
Библиографическое описание: Гришина Н.В., Арчибісова Д.С., Єрмократій А.О. Фактори впливу на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості (на прикладі миколаївської області) // Вісник ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Серія „Економічні науки”- 2018 - № 3. - С. 410.
Серия/номер: Економічні науки;№3
Аннотация: Статтю присвячено дослідженню факторів, які впливають на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості Окреслено основні поняття «конкурентоспроможності підприємства». Проаналізовано ключові показники діяльності підприємств харчової промисловості Миколаївського регіону. На основі наукових поглядів встановлено та обґрунтовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства. Визначено основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.
Описание: Стаття опублікована в Віснику ХНАУ ім. В.В. Докучаєва, серія "Економічні науки" №3, 2018р.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1796
Располагается в коллекциях:Вісник ХНАУ №3, 2018

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гришина Н.В., Арчибісова Д.С., Єрмократій А.О..pdf598.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь