DSpace О системе DSpace
 

DSpace KNAU >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 48 до 67 из 2692
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020SECONDARY ELECTRON EMISSION INDUCED BY α-PARTICLES FROM Mg-MgO LAYERSЖуренко В.П.; Кононенко С.І.; Махотка І.С.; Калантар’ян О.В.; Mисюра І.М.; Авотін С.С.; Рохманов М.Я.
2020Seed productivity and variability of Scots pine (Pinus sylvestris L.) clones of Finnish originin seed orchard in the central part of UkraineNeyko, Ihor; Kolchanova, Olena; Monarkh, Veronika; Poznyakova, Svitlana
2014STAGES OF SOCIAL AND LABOR RELATIONS DEVELOPMENT IN UKRAINE AND STATUS OF THE WORLD TENDENCIES (Етапи розвитку соціально-трудових відносин в Україні та стан)Пономарьова, Марина Сергіївна; Чернега, Ю.С.; Чернега, І.І.
2006Strutural features of Fe-Al-vacancy systemRokhmanov N.Ya; Onischenko V.V.; Laptev I.N.; Parkhomenko A.A.
2004Study of martensite in hydraulically pressed 60C2 steel by internal friction methodAleksandrov N.G.; Petchenko A.M.; Rokhmanov N.Ya.
2021The adaptability of soft spring wheat (Triticum aestivum L.) varietiesMikheev V.; Chuprina Yu.Yu.; Klymenko I.V.; Belay Yu. M.; Golovan L.V.; Buzina I.M.; Nazarenko V.V.; Buhaiov S.M.; Mikheev V.H.; Laslo O.O.
2020THE EFFECT OF STORING TEMPERATURE AND VARIETY FEATURES ON THE CULINARY PROPERTIES OF POTATOPusik L .; Pusik V.; Postnov G.; Safronska I.; Ilina N.; Lyubymova N.; Sukhova G.; Hrynova Yana
2015The formation of institutional environment of agricultural land consolidation in UkraineПопов, Андрій Сергійович
2006The influence of high energy irradiation on electrical and dissipative properties of silicon single crystalsPelikhaty. N.M.; Rokhmanov N.Ya.; Onischenko V.V.
2019The inheritance of economically valuable features in the intraspecific hybridization of bean (Phaseolus L)Golovan L.; Klymenko I.; Stankevych S.; Vasylieva Y.; Chupryna Y.; Zabrodina I.; Zhukova L.; Nazarenko V.; Belay Y.
2019The inheritance of economically valuable features in the intraspecific hybridization of bean (Рhaseolus L)Golovan L.V.; Klymenko I.V.; Stankevych S.V.; Vasylieva Yu.V.; Chupryna Yu.Yu.; Zabrodina I.V.; Zhukova L.V.; Nazarenko V.V.; Belay Yu.M.
2020The level of adaptability of perspective samples of soft and durum spring wheat in Ukrainian forest-steppeMikheev V.; Chuprina Yu.Yu.; Klymenko I.V.; Havva D.V.; Golovan L.V.; Buzina I.M.; Titova A.Ye.; Mikheev V.H.; Zabrodina I.V.; Stankevych S.V.
2017The optical absorption in the irradiated by x-rays and deformed functional materials // Світлотехніка та електроенергетикаPetchenko G.O.; Petchenko O.M.; Rokhmanov M.Ya.; Ovchinnikov S.S.
2020The potential for development of oil and fat industry enterprisesNitsenko V.S.; Hanzhurenko I.V.; Ingram K.L.
2015The role of interstitial (crowdion) mass-transfer for crack high-temperature healing under unaxial loadingVolosyuk M.A.; Volosyuk A.V.; Rokhmanov N.Ya.
2019The Situation and Perspectives of European Ash ( Fraxinus exelsior ) in Ukraine : Fokus on Eastern BorderDavydenko K.; Borysova V.; Sheherbak O.; Kryshtop Y.; Meshkova V.
2019The Ukrainian Market of Ecological Tourism: The Current Trends and DevelopmentShvedun V.O.; Streltsov V.; Husarov K.O.; Sysoieva S.I.; Sheludko R.M.; Stankevych S.V.; Butenko T.A.; Tkachenko T.G.; Khmyrova A.O.
2017Triticum dicoccum (Schrank) Schuebl.: походження, біологічна характеристика й перспективи використання в селекції та сільському господарствіБабенко Л. М.; Рожков Р. В.; Парій Я. Ф.; Парій М. Ф.; Водка М. В.; Косаківська І. В.
2021Variability of morphological markers and vegetation period of spring wheat samples of different ecological and geographical originMikheev V.; Chuprina Yu.Yu.; Klymenko I.V.; Golovan L.V.; Buzina I.M.; Belay Y.M.; Mikheev V.H.; Nazarenko V.V.; Vynohradenko S.O.; Khainus D.D.
2008V Міжнародна конференція «Геном рослин»Попов В.М.
Отображение результатов 48 до 67 из 2692
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь